[New research] Benelux Benchmark Attack Surface Security 2024 available now | Read Report.

Sweepatic Logo in white

Ontmoet het Sweepatic team op ANNACON 0x7E7

Sweepatic is officiële partner van de eerste editie van ANNACON 0x7E7 op donderdag 19 oktober 2023 in Antwerpen. Ontmoet ons daar en leer alles over External Attack Surface Management.
Sweepatic is officiële partner van ANNACON

Een Nederlandstalige blogpost deze keer, onze eerste! De gelegenheid? Sweepatic is partner van de eerste editie van ANNACON 0x7E7 dat inzet op een lokale, Nederlandstalige en kleinschalige beleving. Ook genderevenwicht en inspirerende inhoud staan centraal op 19 oktober in Antwerpen.

“ANNACON 0x7E7 is een conferentie die als doel heeft professionals actief in het domein van de
informatiebeveiliging samen te brengen om te netwerken en om kennis en ervaringen te delen aangaande actuele thema’s in het vakgebied.”

Een ideale gelegenheid dus om te spreken met collega’s in het veld, CISOs, security experts en professionals in het Belgische ecosysteem.

Een hele resem sprekers in aan het programma toegevoegd, hier kan je deze lijst bekijken.

Wie op zoek is naar security oplossingen of benieuwd naar wat er nieuw is op de markt, vindt ongetwijfeld zijn/haar gading in het aanbod van de partners.

External Attack Surface Management

En Sweepatic is dus een van deze partners! Bent u geïnteresseerd in EASM en wat het voor uw organisatie kan betekenen? Kom zeker met het Sweepatic team spreken! We kunnen ter plaatse een demo van ons Sweepatic EASM Platform tonen en eventueel afspreken om uw eigen attack surface op te laden zodat u ook de data van uw organisatie kan raadplegen. Dit is uiteraard vrijblijvend.

Kan u niet wachten tot oktober? Vraag alvast hier een demo aan.

Registratie voor ANNACON 0x7E7

Registreer u hier gratis voor het event op donderdag 19 oktober 2023 in het provinciehuis in Antwerpen. Tot dan!

Blijf op de hoogte!

Heeft uw organisatie al een automatische en continue manier om uw online IT assets in kaart te brengen, te analyseren en monitoren? Benieuwd naar hoe het Sweepatic External Attack Surface Management Platform kwetsbaarheden, problemen en veranderingen in de externe attack surface identificeert en prioritiseert? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en leer uw organisatie’s aanvalsoppervlak van dichtbij kennen! 

Nog vragen? Check onze FAQ.

Volg ons op LinkedIn en Twitter en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe features en blog posts!